Bio Suites Hotel

Retimno, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na atraktivnoj lokaciji, nedaleko od lepog starog dela grada Retimna, koji ponosno nosi epitet jednog od najlepših ostrvskih gradova Grčke. Hotel je od aerodroma u Heraklionu udaljen 78 kilometara.

Plaža:
Hotel se nalazi nedaleko od veoma široke peščane plaže (50 m), na kojoj su gostima na raspolaganju suncobrani i ležaljke uz doplatu. Šetalište pored same plaže pruža mogućnost šetnje i veliki izbor plažnih barova.

Hotelski sadržaj:
ovaj hotel veoma dobre usluge nudi sledeće sadržaje: 24h recepciju, glavni restoran u kojem se služe obroci kako grčke tako i internacionalne kuhinje, a pripremljeni od lokalnih proizvoda, a la kart restoran, hotelski bar, veliki bazen za odrasle, dečji bazen, peškiri za bazen na zahtev/uz depozit, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), wi-fi, teretana, igralište za decu, bilijar. Goste hotela pojedinim danima očekuje zabava u hotelu u vidu animacije, grčke večeri, medžik šou, internacionalni šou itd, teretana i spa centar sa svojim sadržajima (uz doplatu).

Sobe:
Naši gosti se opredeljuju između studija i apartmana sa jednom spavaćom sobom. Studiji su veličine oko 30 kvm i mogu smestiti maksimum tri osobe.  Sastoji se od jednog bračnog ili dva singl ležaja i sofe na razvlačenje za potrebe treće osobe, a takođe sadrži i klima uređaj, LCD SatTV, kuhinjski kutak i pribor, frižider, mikrotalasnu pećnicu, toster, kafe aparat, električni ketler, kupatilo, fen za kosu, kozmetiku za kupatilo, balkon, internet konekciju, sef (uz doplatu), telefon. Bebi krevetac je dostupan na upit (najaviti prilikom rezervacije). Apartmani sa jednom spavaćom sobom (cca 40 kvm) su na raspolaganju putnicima koji žele veći komoditet i mogu smestiti maksimum četiri osobe ili tri odrasle osobe i jedno dete (beba kao peta osoba na upit).  Sastoje se od jedne spavaće sobe sa bračnim ležajem ili dva standardna ležaja i dnevne sobe u kojoj se nalaze dva sofa ležaja ili dva pomoćna ležaja u vidu fotelje na razvlačenje. Apartman u svom sastavu ima balkon sa pogledom na bazen ili ulicu, internet konekciju, AC, LCD SatTV, kuhinju koja uključuje posuđe i kuhinjski pribor, fižider, mikrotalasnu pećnicu, toster, kafe aparat, električni ketler, kupatilo, fen za kosu, kozmetiku za kupatilo, balkon, internet konekciju, sef (uz doplatu), telefon. Bebi krevetac je besplatan (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga: 
Polupansion, obroci se služe po principu švedski sto (samoposluživanje).

Mole se gosti da poštuju dress kod u restoranu za vreme obroka.

Kontakt:
http://www.biohotel.gr/

Napomena: 
Specijalni zahtevi : gluten free, laktoza free, vegeterijanski obroci – na upit. Veoma dobar hotel apartmanskog tipa, preporuka za porodice ali i za ostale tipove putnika.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.