Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Hirschen Hotel
  • Glarnichhof by Trinity
  • Park Hyatt
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanjaHIRSCHEN HOTEL
Hotel je smešten u centru četvrti Niderdorf u starom delu Ciriha, na 5 minuta hoda od Glavne stanice u Cirihu i na 2 minuta hoda od tramvajske stanice Rudolf-Brun-Brike. Sobe su uređene u romantičnom stilu i sadrže TV. Sopstveno kupatilo je opremljeno tušem. Doručak je na bazi švedskog stola (kontinentalni). Besplatan WiFi je dostupan u zajedničkim prostorijama. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su recepcija (od 08 do 20h), krovna terasa, vinski podrum, tavernu. U neposrednoj okolini, na 5 minuta od objekta, nalaze se prodavnice i kafići. 

www.hirschen-zuerich.ch/en

GLARNISCHHOF BY TRINITY 
Hotel se nalazi u samom centru Ciriha, odmah pored čuvene Bahnhof ulice, kongresne sale, koncertne dvorane Tonhalle i Ciriškog jezera. Sve sobe imaju TV, aparat za kafu i kupatilo. Kreveti su opremljeni posebnim vazdušnim jastucima. Doručak je na bazi švedskog stola (kontinentalni). Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu. Usluga prevoza do aerodroma dostupna je uz doplatu. Glavna železnička stanica Ciriha udaljena je oko 2 km. 

www.hotelglaernischhof.ch/en/home/

PARK HYATT
Hotel se nalazi u srcu Ciriha, samo nekoliko koraka od moderne trgovačke ulice Bahnhofstrasse, Ciriškog jezera i Starog grada. Prostrane sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima,radni sto,  minibar, aparat za kafu, kupatilo nudi besplatan toaletni pribor. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su recepcija (24/7), bar, vinsku biblioteku na 2 sprata, spa i velnes centar, fitness centar.Tramvajska stanica Stockerstrasse udaljena je oko 100 metara, dok je glavna železnička stanica udaljena oko 1 km od hotela. Međunarodni aerodrom Cirih udaljen je 10 km. 

www.hyatt.com/en-US/hotel/switzerland/park-hyatt-zurich/zurph
1. dan BEOGRAD – CIRIH
Individualni check in na šalteru Air Serbie dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme poletanja u 07:15 časova (ponedeljkom i četvrtkom) / u 06:50 časova (sredom). Direktan let redovnom linijom Air Serbia (JU370). Sletanje u 09:10 časova (ponedeljkom i četvrtkom) / u 08:45 časova (sredom). Transfer do hotela (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. – 3. dan CIRIH
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

3, 4. dan CIRIH – BEOGRAD
Napuštanje hotela do 10h. Transfer do aerodroma (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Direktan let redovne linije Air Serbia za Beograd (JU371/JU373). Predviđeno vreme poletanja u 20:45 časova (sredom i petkom) / u 15:00 časova (nedeljom) . Sletanje u Beograd. Kraj programa.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.