Hotel Amphoras ex. Shores Amphoras

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik je najpoznatije mondensko letovaliste Egipta, nalazi se na 480 km od Kaira, na samom jugu sinajskog poluostrva, u azijskom delu Egipta. Obala je duga 15km i cine je tri koralna zaliva Nama Bay, Sharks Bay i Nabqa Bay, okružena beduinskim naseljima, planinama i pustinjom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Shores Amphora se prostire na 110.000 m2 i nalazi se na sopstvenoj plaži koja je peščano-šljunkovita sa izdvojenim kamenitim delovima, pored hotela Shores Aloha 4*. Hotel je udaljen 9 km od Naama Bay turističkog centra i 20 km od aerodroma.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, snek bar na plaži, bar na plaži, bar kod bazena, 6 spoljašnjih bazena, akva park, besplatan WI-FI internet u lobiju, spa centar, teretana, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, tenis, ronilački centar.

Smeštaj:
klima uređaj, SAT TV, mini-bar, sef, kupatilo, balkon ili terasa.

Ishrana:
all Inclusive - "sve uključeno"- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.