Hotel Aria Claros Beach and Spa Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
hotel  Aria Claros Beach & Spa nalazi se na privatnoj peščanoj plaži, udaljen od aerodroma u Izmiru 45 km, a od grada Kušadasija 35 km. Poslednji put je renoviran 2016. godine.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la carte restorani (turski, italijanski i riblji), nekoliko barova, besplatan Wi-Fi internet, akva park sa toboganima, mini akva park, stoni tenis, golf, tenis, odbojka na plaži, vaterpolo, aerobik, sauna, hamam, masaže, gimnastika, konferencijska sala.
 
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
a la carte restoran (besplatan jedan obrok u toku boravka uz neophodnu prethodnu rezervaciju), pića u diskoteci, sef, turska kafa, teniski tereni, sauna i tursko kupatilo, sportovi na vodi,doktor na poziv, frizerski salon, salon lepote, room service.
 
Peškiri su uz depozit. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

Sobe:
klima uređaj (centralna u sobama u glavnoj zgradi, split u sobama u klub zgradi), telefon, SAT LCD TV, mini bar, sef (uz doplatu), ketler uz set za kafu i čaj, kupatilo, fen, balkon ili terasa.  Deluxe sobe su površine 31 m2 i nalaze se u glavnoj zgradi. Club soba u klubu su površine 30 m2. Porodične sobe u klubu su površine 48 m2 . Club suite sobe su površine 48 m2 i sastoje se od odvojene spavaće sobe i dnevne sobe. 

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ - doručak, ručak, večera, užine, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor višše jela).
 
 http://www.ariaclaros.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.