Hotel Ilica Hotel Spa and Thermal Resort Cesme

Česme, Turska

Opis destinacije

Češme je najzapadniji primorski grad u Turskoj, smešten na obalama Egejskog mora, na samom špicu istoimenog poluostrva. Udaljen je 90 km od grada Izmir i svega 15 km od grčkog ostrva Chios, sa kojim iz grada postoji dobra feribot veza. Zbog prijatne klime tokom leta, vetra karakterističnog za ovo područje, čistog toplog mora, prelepih peščanih plaža i prirodnih lepota u okruženju, Češme se razvilo u poznato međunarodno letovalište sa velikim brojem hotela i marinom u samom centru grada, oko koje su smešteni restorani, kafići, ali ono po čemu su Češme jedinstvene, jesu brojni izvori termalne vode koji se nalaze u okruženju grada. Lekovita voda sa ovih izvora ima temperaturu do 38C i ima blagotvorno dejstvo. Svoj naziv je upravo i dobio zbog svojih termalnih izvora (u prevodu Češma znači fontana).

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
 Ilica Hotel Spa & Thermal Resort Cesme je hotelski kompleks smešten na privatnoj peščanoj plaži dužine 300 m koju krasi Plava zastavica za čistoću i kvalitet mora. Nalazi se 4 km od grada Češme, 5 km od grada Alačati, 90 km od aerodroma Izmir. Hotel se prostire se na površini od 30.000m2, ima ukupno 310 soba raspoređenih u glavnoj zgradi koja ima pet spratova i nekoliko dvospratnih zgrada u vrtu.
 
Hotelska ponuda:
restoran, gril bar, lobi bar, lift u glavnoj zgradi, u večernjim satima muzika uživo na lobi terasi, besplatan fitnes centar, mini klub za decu, Aqua Toy City za decu (besplatan za goste hotela u letnoj sezoni ponedeljkom i četvrtkom, ostalim danima uz doplatu uz popust za goste hotela), nekoliko bazena na raspolaganju: otvoreni glavni bazen, Thalasso bazen u spa centru sa morskom vodom, otvoreni bazen sa morskom vodom, otvoreni Thermal bazen sa prirodnom termalnom vodom, unutrašnji Thermal bazen sa prirodnom termalnom vodom, unutrašnji bazen za decu i Mini Aqua Toy City, Spa & Thermal centar na 3500 m2: terapije, masaže, tretmani - sve uz doplatu. Relax deo, sauna, hamam, Thalasso bazen, Thermal bazen i unutrašnji Mini Aqua Toy City su besplatni za korišćenje.

Sobe:
 - Superior sobe mogu biti u glavnoj zgradi ili u zgradama u vrtu (cca 25 m2) i imaju: centralni klima uređaj, LCD TV, mini bar, sef, Wi-Fi internet, ketler za čaj i kafu, kupatilo, fen.
 - Deluxe sobe mogu biti u glavnoj zgradi li u zgradama u vrtu (cca 28 m2) i imaju: centralni klima uređaj, LCD TV, mini bar, sef, Wi-Fi internet, ketler za čaj i kafu, kupatilo, fen.

Ishrana:
noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera, samoposluživanje izbor više jela).

http://www.ilicahotel.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.