Hotel The Pearl Resort and Spa Sousse

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel The Pearl Resort & Spa, luksuzan i dobro ocenjen hotel modernog stila, renoviran i otvoren pod novim imenom 2017.godine, nalazi se u  neposrednoj blizini velike peščane plaže u Susu, na oko 1,5 km od centra grada, 16 km od aerodroma u Monastiru, 153 km od aerodroma u Tunisu. Između plaže i hotela se nalazi ulica, ispod koje vodi podzemni prolaz.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, azijski a la carte restoran, bar u lobiju, bar pored bazena, lift, spoljašnji bazen na dva nivoa, unutrašnji bazen sa đakuzijem, dečiji bazen, fitnes centar, bar, vrt, recepcija otvorena 24 časa, parking i menjačnica, bežični internet, teretana, tursko kupatilo. Welness & spa centar, pranje veša, čuvanje dece su uz doplatu.

Sobe:
klima uređaj, balkon ili terasa, ketler, mini bar (obnavlja se jednom dnevno gaziranim sokovima, vodom i pivom), sef, LCD SAT TV, telefon i tepih.

Ishrana:
all inclusive ili sve uključeno, što podrazumeva doručak 06.30-10.30, ručak 12.30-14.30 i večeru 19.00-22.30 u glavnom restoranu po principu samoposluživanja, večeru u azijskom a la carte restoranu jednom tokom boravka uz obaveznu rezervaciju 24h unapred, alkoholna i bezalkoholna pića u baru u lobiju 10.00-24.00h, usluge bara pored bazena jednom tokom boravka uz obaveznu rezervaciju dan unapred, usluge bara na plaži jednom tokom boravka uz obaveznu rezervaciju dan unapred, piće za vreme obroka: tuniška vina (crno, belo i roze), razne vrste piva, voda i gazirana pića.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021