Ilica Hotel Spa Resort

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 90 km, 5 km od centra Alačatia, 4 km od Češmea na sopstvenoj plaži. Izgrađen je 1996. godine, a poslednji put je renoviran 2015. godine i zauzima površinu od 30.000 m2.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Suncobrani, ležaljke i madraci su besplatni za goste hotela, dok se bar na plaži doplaćuje.

Sobe:
Hotelski kompleks čini šestospratna glavna zgrada i dvospratna Garden zgrada koje raspolažu sa 111 standard main building room (max 3 osobe, 24-28 m2), 56 standard garden room (max 3 osoba, 25 m2) i 73 superior room (max 3 osobe, 28-30 m2). U svakoj sobi postoji sef, TV, besplatan internet (wi-fi), telefon, ketler, centralni klima uređaj, balkon ili terasu, fen, mini-bar (uz doplatu).
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni i a’la carte restoran (uz doplatu), besplatan wi-fi u lobiju, 2 bara (uz doplatu), 3 otvorena bazena (morska i termalna voda), 3 zatvorena bazena, 2 vodena tobogana (uz doplatu za vodeni park), dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina),  4 konferencijske sale, tursko kupatilo, teretana, stoni tenis, sauna. Plaća se: doctor, frizer, dadilja, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: + 90 (232) 723 31 31
www.ilicahotel.com/
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.