Regina Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi  u Sakali, starom centru Hurgade, udaljen je 7 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu plažu sa postepenim ulaskom u vodu I produženim plićakom idealnim za malu decu. Korali se pojavljuju na nekih 20-ak metara od obale. Ležaljke I suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Menjačnica i bankomat, fitnes centar, spa and wellnes centar(uz doplatu).
Hotel Regina  okružen je palmama i poseduje 3 bazena i ronilački centar. Gosti mogu obedovati u restoranu El-Zahra u kome se služe jela internacionalne kuhinje i u restoranu IL Foro koji nudi raznovrsne italijanske specijalitete. U baru Shark Stop, u baru na plaži i u baru kraj bazena služe se lagani obroci i osvežavajuća pića. Sportovi na vodi kao što su , ronjenje i jedrenje na dasci na raspolaganju su uz doplatu.

Sobe :
Sve smeštajne jedinice u hotelu imaju pogled na more ili na vrt odmarališta. Klimatizovane su i imaju moderno uređen enterijer. Sve sobe i bungalovi imaju TV, mini-bar i sopstveno kupatilo.
Usluga:
All Inclusive, služe se po principu švedskog stola(samoposluživanje).

Kontakt:
http://reginaswissinn.com-hurghada.com/

Napomena:
Idealna lokacija, prelep vrt sa puno zelenila I palmi, čine ovaj hotel idealnim izborom za sve tipove gostiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.