Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Sarajevo – Nova godina 2023.
4 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUS
30. DECEMBAR 2022. – 02. JANUAR 2023.

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (noćenje sa doručkom) + BUS PREVOZ
SmeštajUsluga1/21/3
Hotel Grand Sarajevo 3*BB109€99€
BB – noćenje sa doručkom.

- Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
- U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 5€, iz Niša 10€, iz Kragujevca 5€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
- Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
- Za sopstveni prevoz je potrebno poslati upit agenciji.
- Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
- O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:
- Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
- 2 noćenja (sa doručkom) u 1/2 i 1/3 sobama u Grand hotelu 3* u Sarajevu.
- Boravišnu taksu.
- Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
- Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
- 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
- Fakultativne troškove – plaćanje na licu mesta.
- Doplata za 1/1 sobu – 60€ po osobi za celokupan period boravka na cenu 1/2 sobe.
- Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji,
- Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
- Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate – 1000 dinara po promeni.
- Individualne troškove putnika.
- Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

Hotel Grand
Hotel je smešten je na samo 250 metara od Glavne železničke stanice u Sarajevu i na 3 km od istorijske Baščaršije. Hotelski à la carte restoran ima bar i terasu sa pogledom na hotelski vrt, koji krasi bujna vegetacija i fontana. Sve sobe poseduju besplatan bežični internet, LCD TV s kablovskim kanalima i kupatilo s kadom ili tušem. Pojedine sobe sadrže klima-uređaj. U doručku možete uživati u udobnosti svoje sobe, a na raspolaganju vam je i bogat doručak na bazi švedskog stola. Privatni parking se može besplatno koristiti. Bežični internet dostupan je u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Autobuska stanica je udaljena 350 metara od hotela, a najbliža prehrambena prodavnica samo 10 metara. Olimpijska dvorana Zetra, u kojoj su se 1984. godine održavale Zimske olimpijske igre, smeštena je na 2 km. 
30. decembar 2022. (petak) – Srbija – R. Srpska – Bosna i Hercegovina, Sarajevo:
Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u kasnim večernjim časovima. Noćna vožnja preko Srbije i Bosne i Hercegovine uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

31. decembar 2022. (subota) – Bosna i Hercegovina, Sarajevo:
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Mogućnost fakultativnog obilaska Panoramsko – pešačkog razgledanja znamenitosti Sarajeva u pratnji vodiča. Videćemo Baščaršiju, mostove na Miljacki, Marijin dvor, Skenderiju, Narodno pozorište, Gradsku većnicu, Inat kuću, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulicu, Baščaršijsku džamija iz XVI veka, staru pravoslavna crkva, jevrejski hram i još mnogo toga. Nakon obilaska grada sledi smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak Vrela Bosne. Vrelo Bosne je prirodni park kojim se Sarajlije sa razlogom ponose. Gusta šuma kestena i javorolisnih platana ispresecana izvorima, jezercima, potočićima predstavlja pravi prirodni dragulj. Po povratku u Sarajevo priprema za žurku i doček Nove godine. Noćenje.

01. januar 2023. (nedelja) – Sarajevo – Jahorina – Sarajevo:
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska Jahorine. Uživanje u svežem vazduhu i svim čarima koje nudi ova snežna lepotica. U večernjim satima žurka – repriza Nove godine. Noćenje.

02. januar 2023. (ponedeljak) – Sarajevo – Mostar – Sarajevo – R.Srpska – Srbija:
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme do večernjih sati kada je previđen polazak za Beograd. Mogućnost fakultativnog obilaska Mostara. Posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, Kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo I nastavak putovanja ka Beogradu Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima (oko ponoći). Kraj programa.

Uplate preko računa:
- 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
- narednih 5000 RSD (po osobi) u roku od 15 dana od dana dobijanja ugovora,
- ostatak 30 dana pre početka aranžmana.

Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

G2T

Organizator putovanja je turistička agencija Go2Travelling, broj licence OTP 118/2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Go2Travelling.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.